Hosting

"S" Hosting Pack

50 GB HDD
100 GB Trafic
10 Domenii
cPanel: DA
PRET: 25 E / luna

"M" Hosting Pack

80 GB HDD
250 GB Trafic
20 Domenii
cPanel: DA
Pret: 40 E / luna

"B" Hosting Pack

110 GB HDD
300 GB Trafic
30 Domenii
cPanel: DA
Pret: 50 E / luna

Centrul de date este localizat in N├╝rnberg (Germania), in cladiri construite respectand ultimele standarde. Astfel sunt implementate sisteme avansate de prevenire a incendiilor, sisteme anti-efractie, sisteme de control al accesului, si sisteme de supraveghere video. Legatura la internet este asigurata prin conexiuni redundante cu diversi provideri europeni. Banda internet totala insumand 72 Gbit.

Reteaua interna din cadrul centrului de date are la baza tehnologii avansate de protectie impotriva atacurilor provenite din internet. Se folosesc doar echipamente produse de catre Juniper sau Cisco, companii de renume in domeniul retelisticii. Reteaua este realizata cu multiple conexiuni de 100 Mbit, respectiv 1 Gbit, iar astfel se pot obtine rate de transfer mari, precum si timpi mici de raspuns.

Pentru a crea un mediu stabil din punct de vedere al temperaturii, se folosesc sisteme avansate de racire, ce mentin o temperatura constanta a aerului. Din punct de vedere al alimentarii cu energie electrica, exista generatoare diesel, precum si surse UPS, pentru a minimaliza efectele unei eventuale pene de curent.